Concentració, divendres 11 de desembre a les 12:30h (Bellvei, davant de la fàbrica Ctra. N-340, km1196)

Readmissió de Diego González i tots els companys acomiadats!!

El passat divendres 13 de novembre tres companys més a S.A. Reverté érem fulminantment acomiadats sense cap explicació. Des que el passat mes de juny es va presentar una candidatura sindical de CCOO independent, no al servei del patró, l'empresa s'ha posat molt nerviosa.

El mateix procés d'eleccions sindicals ha estat ple de pressions per part de la direcció de l'empresa, per intentar acovardir els treballadors, i evitar que la candidatura pogués obtenir cap representació. Però no ho han aconseguit, i ara han decidit tallar-ho d’arrel! L'acomiadament del company Diego González, delegat de la secció sindical de CCOO i candidat a les passades eleccions sindicals, està clarament motivat, com tothom sap, pel seu paper com a organitzador de CCOO a l'empresa, i per la feina que, al costat d’altres companys, ha permès que per primera vegada hi hagi dos delegats independents en el Comitè d'Empresa.

Cap atac sense resposta !!

No podem permetre que la situació segueixi així. Ara són aquests companys, i demà seran uns altres els acomiadats, sancionats o vexats. Ens oposem fermament a aquests acomiadaments i els denunciarem, no solament en els tribunals, sinó al carrer, amb mobilitzacions, assemblees i obtenint el suport dels moviments socials i dels treballadors i plantilles d'altres empreses. Ja estem rebent mostres de solidaritat d'altres delegats i comitès d'empresa de la comarca, així com d'entitats polítiques i moviments socials. Donarem a conèixer les pràctiques antisindicals que es duen a terme en SA Reverté i que, entre altres coses, vulneren els drets humans més bàsics. Volen una plantilla submisa que no s'atreveixi ni tan sols a mirar el cap als ulls. No podem permetre-ho !!

Els últims anys han demostrat que les coses estan canviant i que a més, si vols aconseguir alguna cosa i tenir un futur digne, l'únic camí és l'organització i la lluita. Els treballadors de Coca-Cola han aconseguit, finalment, tornar a entrar a la fàbrica i mantenir els seus llocs de treball. Aquest és l'exemple per a nosaltres del camí a seguir, i davant d'una totpoderosa multinacional !! Sols i amb por estem perduts, però junts, col•lectivament, podem vèncer i exigir que es respectin els nostres drets i que se'ns tracti amb dignitat.

LA LLUITA ÉS L'ÚNIC CAMÍ !! SÍ ES POT !!

PARTICIPA A LA CONCENTRACIÓ!!

Telèfon de contacte: 660 72 10 75           Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.     www.ccoo-reverte.webnode.es

banneringles

banneringles

banner

banner

banner

banneringles

banneringles

bannersindicalistas

bannersindicalistas