LLUITEM UNITS PROFESSORS,PARES I ESTUDIANTS PER UN ENSENYAMENT DIGNE!
 

LLUITEM UNITS PROFESSORS,PARES I ESTUDIANTS PER UN ENSENYAMENT DIGNE!

La plataforma educativa ha emès un comunicat desconvocant la vaga de professors del 17 de Desembre, després d'haver obtingut la retirada d'EpC en anglès i un compromís de negociació. Aquestes concessions son una victòria de la lluita exemplar que hem protagonitzat la comunitat educativa tot el trimestre.

Però considerem la decisió de fer enrere la convocatòria un greu error de la plataforma, que dona a la conselleria un temps preciós per maniobrar fins que ja siga impossible convocar altra vaga, que obtinga concessions més amples que les possibles amb la situació actual.

Si alguna cosa ha demostrat aquest trimestre, és que la comunitat educativa estem farts de la política del PP, i que tenim ganes de sortir a la lluita. Si algú te dubte solament ha de mirar quants varem sortir el 29 de Novembre pels carrers de València. Lamentem que la plataforma s'hagi negat a unificar les lluites educatives, per exemple no recolzant públicament les mobilitzacions del 22 d'Octubre i 13 de Novembre, no incloent com a punt per a reivindicar la retirada del pla Bolonya, que també s'aplica al País Valencià, privatitzant la Universitat, i també negant-se a parlar amb el Sindicat d'Estudiants, no convocant-nos a cap reunió de la plataforma.

Des de el Sindicat d'Estudiants demanem als professors que voten resolucions en assemblees conjuntes amb els estudiants avui dimarts exigint que es rectifique aquesta decisió, i si finalment no es fa, que es convoque la vaga a la volta de vacances. I cridem als professors a vindre amb nosaltres a la concentració que farem a la plaça Sant Agustí a les 11 del matí, el dimecres.

Açò demostra, una vegada més, que l'actual política sindical és un obstacle per a la lluita. I no sols a l'educació, arreu l'Estat, amb la crisi capitalista que està fent pols, a cop d'expedients de regulació d'ocupació, als treballadors de totes les branques econòmiques, amb la possible implantació de la jornada laboral de 65 hores setmanals, encara no s'ha convocat cap protesta a nivell estatal, no parlem d'una vaga general que seria el necessari.

Envieu-nos còpia de les resolucions a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla o truqueu per telèfon per informar-nos que les heu fet.

TOTS A LA VAGA EL 17 DE DESEMBRE!

CAP CONCESSIÓ A LA DRETA!

LLUITEM UNITS PROFESSORS I ESTUDIANTS PER UN ENSENYAMENT DIGNE!

banneringles

banneringles

banner

banner

banner

banneringles

banneringles

bannersindicalistas

bannersindicalistas